Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısının haricen açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz üzere panik halindeki insanların kucakeride bir şey unutma veya birini tahlis ammaçlı dâhileriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı karınin derunerideki kıvrakların kurtarılması külliyen meraklı ekiplere buzakılması müstelzim bir çalışmatir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen yapılabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve durum kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu konum sevimli kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Projeye en yaraşır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı mevsuk rahatlıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi baplar insanların çıkışı derunin elverişli konumda olur.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Mafevkda mevzi düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni Yangın Kapısı kullanmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page